Brundo App
Blokirani korisnici
Pregledajte i odblokirajte korisnike koje ste blokirali.
Blokirani korisnici
Blokirani korisnici prikazuje osobe koje ste blokirali u području objava. Njihove objave vam se više neće prikazivati. Da biste ponovo vidjeli sadržaj korisnika, odaberite Odblokiraj i potvrdite radnju. Korisnik se blokira iz opcija objave; više informacija je na stranici Objave.